7. April 2014

Es wird auch wieder kälter. Versprochen.

Das hat er nun davon, der gute Kumpel! Wer meine selbstgestrickten Socken toll findet und auch noch einen Kommentar auf dem Blog hinterlässt, bekommt bei Zeiten auch selbst welche!

/// / Näin siinä vai käy, jos joku hyvistä kavereista tykkää mun neulomista sukista ja vielä kommentoi blgissa, niin joskus postista kolahtaa oma pari!


Anleitung: auf Basis von Vertikalstreifensocken, Novita Sockenheft Garn: Novita 7 veljestä graphit- und hellgrau Nadeln: 3,5 mm Nadelspiel
/// / Malli: pohjana Pystyraitasukat, Novita Sukkalehti Lanka: Novita 7 veljestä vaalean- ja grafiitiharmaa Puikot: 3,5 mm sukkapuikot 
 

Das war der erste Socken nach Originalanleitung. Sah gut aus, fühlte sich aber in meinen Händen nicht richtig an, der Schaft war viel zu steif und gar nicht elastisch. Also habe ich die Socken noch ein Mal aufgetrennt und die hinteren zwei Nadeln im Rippenmuster gestrickt, und das mit Farbwechsel. Sieht fast genaus aus wie mit der Originalanleitung, ist aber viel elastischer.

/// / Tässä ensimmäinen sukka alkuperäisen ohjeen myötä. Mutta se ei tuntunut oikealta. Sukanvarsi oli liian paksu ja kiristi liian paljon, joustoa ei ollut lainkaan, mies ei meinannut saada sukkaa kantapään yli. Eli Purin koko sukan ja neuloin takimmat puikot joustinneuleella. Näyttää melkein samanlaiselta kun alkuperäisessä ohjeessa, ja joustoa riittää.
 


Am liebsten stricke ich Sachen für Personen, die sich freuen wie Bolle! Ich freue mich wenn die anderen sich freuen!

/// / Kaikista mieluiten neulon ihmisille, jotka ihan oikeasti arvostavat neuleita! Iloitsen kun toiset ovat iloisia!
 

Note to myself: Wenn man Fotos haben möchte, wie die Socken im blühenden Baum hängen, dann sollte man auch warten, bis die Blüten blühen. Zwei Tage vorher bringt das nicht viel!

Eevalta Eevalle: Jos haluaa kuvan, jossa sukat roikkuvat puussa, joka on täydessä kukassa, niin kannattaa odottaa, kunnes kukkaset kukkivat. Kaksi päivää aikaisemmin asia ei kannata.

Kommentare :

 1. Joustimen raidassa vaihtelee kivasti vaalea alle ja päälle. Parhaimmat oivallukset ovat joskus yksinkertaisia. Kauniit sukat!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kivasti ne vaihtelee, mutta on vielä paljon opittavaa... Luin vasta tänään, että on olemassa dominoivia värejä tälläsissä projekteissa. Eli joudun seuraavassa kirjontaprojektissa tutkimaan tämän, että tajuan mistä on puhe! Kuulemma sillä on väliä, missä järjestyksessä langat piedtään. Aha.

   Löschen
 2. Wie wunderschön die im Baum hängen meine Socken ;-)
  Ich freu mich wirklich wie Bolle, weil es nämlich im Westerwald sehr sehr kalt ist im bösen Winter!!!

  AntwortenLöschen