Nicht schön.

by - August 11, 2014

Und da heisst es immer, dass es in Finnland so viele Schnaken gibt... Vor unserer Haustür habe ich dieses besonders grosse und abscheuliche Exemplar gefunden!

/// / Täällä aina sanotaan, että Suomessa on paljon hyttysiä. Mutta minäpäs löysin meidän pihalta tälläsen karmean ja jättikokisen kappaleen! Muuten, mikäs on itikan ja hyttysen ero?Dieses hässliche Ding schicke ich zum MakroMontag bei glasklar & kunterbunt.

/// / Tämä yökättävä kappale on lähetettävä glasklar & kunterbunt:iin.

You May Also Like

10 Kommentare

 1. Guggs,
  wirklich hässlich dat Tierchen...
  Duhu, dat is aber keine Schnacke sondern eine Bremse.
  Die stechen auch so gemein...
  Tolles Foto und ich mag jede Art von Krabbeltierchen.
  LG Riv

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Danke für die Aufklärung! Da kenne ich mich nicht so aus...
   Schnacke, Bremse,... die stechen doch alle ;-)

   Löschen
 2. Jaa että paarma eikä itikka? Mistä noita tietää, mä tunnen lähemmin ainoastaan sen Suomessa normaalin, kärpäsen näköisen paarmalajin. Hyttynen ja itikka on ainakin mun päässä sama asia, itikka puhekieltä ja hyttynen se korrekti ilmaisu :)

  Tänä vuonna ei muuten ollut ainakaan meidän mökillä juuri yhtään hyttysiä! Ihan mahtava homma, etenkin kun oltiin vauvan kanssa liikenteessä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jahas, musta tämä näytti ihan jätti-itikalta, mutta voihan se olla paarmakin. Minäkin vaan "tunnen" niitä suomalaisiä paarmoja, ne joilla on kolmiomaiset siivet. Kaikki ne kumminkin puree!

   Kiva että teillä ei ollut hyttysiä, toivon myös näin meille kun mennään syyskuun alussa. Ja kiitos hyttynen-itikka selvennyksestä, näin vähän luulinkin...

   Löschen
 3. Super festgehalten - auch wenn es mich bei dem Gedanken gruselt von ihr gestochen zu werden.
  Liebe Grüße von Steffi

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ich glaube, die war krank, denn sie hat so lange still gehalten... Und gestochen werden möchte ich von so einem Viech auch nicht!

   Löschen
 4. Liebe Eeca,

  das ultimative Antimücken-Rezept habe ich zwar nicht für Dich...aber was fürs Sommerloch! Melde Dich doch mal...Du hast die Anchor Box bei mir gewonnen!

  Herzlichen Glückwunsch und liebe Grüße
  Simone

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Liebe Simone, du glaubst gar nicht, wie ich mich freue! Danke!

   Löschen
 5. Hei Eeva, ja kiitos kivasta blogistasi! Hesarissa "Usko Siskoa" -palstalla oli myös vähän aikaa sitten puhetta itikan ja hyttysen erosta. Lyhyesti: kyse on hänen mukaansa itä- ja länsimurteiden erosta. Ehkä tunnetkin myös adjektiivin "tuima" (idässä suolaton, lännessä vahva tai vihainen tai 'scharf')?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hei Tuulia, kiitos että tykkäät!
   Aha! Mielenkiintoista! Jeps, tunnen sanan tuima, mummolla oli välillä tuimaa kahvia, mutta ei koskaan tuima ilme kasvoilla :-)

   Löschen

Datenschutzhinweis: Mit der Nutzung dieses Formulars erklärst Du Dich mit der Speicherung und Verarbeitung Deiner Daten, wie IP-Adresse, Email oder Namen durch diese Website einverstanden. Hier findest Du die Datenschutzerklärung und Widerrufhinweise.