27. Januar 2015

Glutenfreier Schokoladen-Rote Beete-Kuchen. /// Gluteeniton Suklaa-punajuuri-kakku.


Am Sonntag haben wir meine Mutter gefeiert, und nachdem sie die Rotebeetetorte von letztem Jahr so gut fand, hat sie sich den Kuchen noch einmal gewünscht. Ich wollte aber ein anderes Rezept testen, und so bin ich auf das Rezept von The Nutrition Guru and the Chef gestossen. Ein sehr leckerer Kuchen, eher noch eine amerikanische Tarte, richtig schön saftig. Der Kuchen kommt komplett ohne Mehl aus, dafür werden gemahlene Mandeln verwendet, ist also auch noch glutenfrei. Und ansonsten sind auch lauter gesunde Zutaten im Kuchen, steckt doch eine Ernährungsspezialistin und ein Koch dahinter. Und die Rote Beete schmeckt man überhaupt nicht raus.

Das Rezept ist für ein amerikanisches Rezept sehr leicht zu verstehen, denn die Mengen sind grösstenteils in Gramm angegeben. Probiert es aus!

/// / Sunnuntaina juhlittiin äitimme synttäreitä, ja kun hän tykkäsi viimevuotisesta punajuurikakusta, hän toivoi samanlaisen. Minä taas halusin testata uutta reseptiä, ja näin löysin uuden reseptin The Nutrition Guru and the Chef - sivuilta. Tosi hyvä kakku, tai pikemminkin amerikkalainen torttu, tosi mehevä ja rikas. Kakussa ei ole jauhoja, tähän tulee jauhettuja manteleita, eli on täysin gluteeniton. Ja muutenkin melkein terveellinen, onhan reseptin laatinut ravitsemusasiantuntija ja kokki. Ja punajuuri ei maistu laisinkaan!

Resepti on myös helppo lukea, vaikka on amerikkalainen, kun melkein kaikki aineet on mitoitettu grammoina. Kokeilkaa ihmeessä!


Kommentare :

  1. Nam! Hyvän näköistä. Sattuukin olla punajuuria kaapissa. Pysyykö kakku hyvin kasassa leikatessa?

    AntwortenLöschen
  2. Joo, kakku pysyy hyvin kasassa. Vain toi kuorrutus valu vähän kun en vatkannut kermaa tarpeeksi. Eihän se kyllään haitannut. Kannattaa kokeilla!

    AntwortenLöschen